Як бути помітним у темний час доби
29 вересня 2021, 21:35

Про безпеку дітей на дорогах країни можна сказати багато, але правильніше вжити елементарних запобіжних заходів і запобігти нещасному випадку. Навчання дітей правилам дорожнього руху, бесіди про уважність та зібраність на проїжджій частині, особистий приклад означають дуже багато. Крім цього, придумано безліч «фішок», що додатково забезпечують безпеку дитини, наприклад світловідбиваючі наклейки на одяг, які не лише допоможуть бути помітним для водія у темний час доби, а й сподобаються дітям.

Світловідбивні елементи - користь і тренд

Пішоходи, зокрема діти, є найуразливішими учасниками дорожнього руху. Небезпека для них є бути непоміченими на дорозі водіями автотранспортних засобів у темний час доби, в похмуру погоду, особливо якщо людина одягнена у темний одяг. Наявність світловідбивачів дозволяє водієві виявити пішохода при дальності понад 150 метрів.

Світловідбивачі (світлоповертачі) можуть бути декількох видів:

 

  • - знімні — значки, світловідбиваючі браслети, флікери
  • - незнімні — світловідбиваючі смужки та наклейки на всіх видах одягу
  • - підвішуються - різноманітні підвіски, брелоки та шнурки

 

Світлоповертачі працюють таким чином, що потік світла відбивається в той бік, звідки він йде, та їх ефективність не знижується за поганих погодних умов (дощ, туман).

Рекомендується прикріплювати світловідбиваючі елементи до дитячого одягу в кількох місцях:

 

  • - рукави, штанини та верхня частина одягу
  • - коміри та манжети
  • - головні убори
  • - рюкзаки, порфелі, сумки

 

Різноманітний асортимент світловідбивачів перетворився на «дитячий тренд». Наклейки у вигляді смайликів, фігурок, літер та образів супергероїв викликають захоплення малюків. Дітям старшого віку і підліткам сподобаються стильні браслети, пов'язки на руку і брелоки на тему «Майнкрафт» і «Rock».

В інтернет-магазині "LOOM" все для безпеки дітей

Якісна продукція фірми "LOOM" забезпечить дітям та дорослим повну безпеку на дорогах та зробить їх помітними у будь-якій ситуації. Окрім великого переліку світловідбивних елементів для дітей інтернет-магазин пропонує товари для:

 

  • - спортсменів - наклейки на скейти, велосипеди, шоломи
  • - автомобілістів - габаритні наклейки, автомобільні знаки, маркувальні стрічки для вантажівок.
  • - виробників одягу - світловідбивні принти для футболок, світшотів та кепок.

 

З продукцією інтернет-магазину «LOOM» ви не тільки забезпечите безпеку своєї дитини, але й допоможете їй бути у тренді нової моди.