Дані по будівництву на 14.02.2022

Будівництво метро триває під землею на шахтному стволі № 1, 15-біс, 13, на підземній частині станції Театральна, та на поверхні – у котловані вестибюля ст. Театральна

За останні 6 днів (з 8 по 14 лютого) було пройдено 105 метрів перегінних тунелів у 7-ми забоях. Змонтовано 60 метрів постійного кріплення тунелів, вийнято 1064 куб. м. об’єму станції Театральна (більш детально за посиланнями на сторінки об’єктів):

Станція Театральна. Триває встановлення металоконструкцій роспорок у котловані вестибюля.

На підземній частині станції поновилися роботи. Наразі ведеться проходка у зоні блоку технічних приміщень (+235 куб. м. за 6 днів) та понижуючої підстанції (+829 куб. м. за 6 днів).

Шахтний ствол 1. Ведуться роботи по монтажу постійного кріплення тунелів. За уточненими даними на даний момент змонтовано 290 метрів постійного кріплення (+60 метрів у порівнянні з попередніми даними), у лівому тунелі.

Прогрес монтажу на схемі позначено жовтим кольором:

Динаміка змін:

Шахтний ствол 13. Триває проходка перегінних тунелів. Робота ведеться буропідривним способом у чотири забоя, показники за останні 6 днів наступні:

  • 1-й тунель (правий) у бік ст. Центральна: +5 метрів (84 від вісі ствола); у бік ст. Театральна: +21 метр (154 від вісі ствола)
  • 2-й тунель (лівий) у бік ст. Центральна: +10 метрів (123 від вісі ствола); у бік ст. Театральна: +18 метрів (148 від вісі ствола)
  • Вигляд ділянки стволу 13 на схемі:

    Динаміка прогресу:

    Шахтний ствол 15-біс. Буропідривним способом продовжується проходка перегінних тунелів у бік станції Центральна та Музейна (у три забоя). Прогрес на об’єкті за останні 8 днів:

    • 1-й тунель (правий) у бік ст. Центральна: +19 метрів (598 від вісі ствола); у бік ст. Музейна: +14 метри (321 від вісі ствола).
    • 2-й тунель (лівий) у бік ст. Центральна: +18 метри (563 від вісі ствола)

    Загальний вигляд ділянки:

    Слайди динаміки прогресу на стволі 15-біс:

    Станція Музейна. Наразі триває узгодження проектної документації, роботи тимчасово призупинені. Ресурси перенесені на інші ділянки.

    Схема виробок в районі стволу 16-біс та блоку технічних приміщень станції Музейна:

    Загальний вигляд ділянки станом на 14 лютого 2022 року:

    Анімаційна схема прогресу всієї ділянки:

    Телеграм-канал про будівництво і роботу Дніпровського метро: t.me/metrodp

    Також на сайті налаштовано трансляцію з Телеграм-каналу: metro.dp.ua/build/telegram

    YouTube канал з оглядами будівництва: youtube.com/artkostyuk

    Дякую компанії Limak за надані дані.

    15 Replies to “Дані по будівництву на 14.02.2022”

    1. По стволу 15-біс залишилася стара картинка, а нова з’їхала в “динаміку прогресу”.

      Дякую за інформацію!

      1. Так, дійсно, вибачайте. Тільки ввечері зможу виправити

    2. Выработки в земле – это факт. Есть фото и видео факты. И нет смысла их подделывать. А еще ребета полетали на дроне. Мне жаль, что есть много разуверившихся людей, ищущих во всем зраду. А еще говорят, что человек видит хорошо в других те грехи, которые есть в нем. Артему и строителям благодарность.

      1. Не обращайте на него внимание, все он знает и понимает, просто хочет, чтобы на него обратили внимание (потому что больше нигде не обращают). Просто игнорируйте, а я буду удалять его комментарии

    3. “Наразі триває узгодження проектної документації, роботи тимчасово призупинені.”
      Чому при активних роботах чекають на узгодження? Будуть відхилення від початкового плану?

      1. Ні. На кожний етап робіт потрібен дозвіл контролюючої компанії

    4. Артем , скажите пожалуйста , вы не в курсе почему в поезде информатор перестал объявлять :”Шановні пасажири про всі забуті речі в салоні вагонів та на платформі стнацій ….”(по 2 пути : Вокзальна- Покровська)?И будет ли в будущем снова объявлять ? Просто после того как раньше объявлял ,а сейчас нет чувствуешь себя не проинформированным (((

    5. Объясните мне пожалуйста картинку “Схема виробок в районі стволу 16-біс та блоку технічних приміщень станції Музейна”
      что такое зеленая часть до которой не дошли еще?, это платформа?
      что за жёлтая полоска которая под углом 45градусов вверх?
      и отрезок который прошли 71 метр как понимаю это какоед-то техническое помещение или это станция, и если это станция что отмечено зеленым квадратом? Заранее большое спасибо.)

      1. Зелена частина – це платформа. Будь-яка станція метро, крім частини, видимої для пасажирів, містить технічні приміщення та підстанцію – на схемі ці об’єми зазначені синім кольором і риються поки що саме там, бо помилки в проходці там некритичні.
        Жовта смуга – ескалаторний похилий тунель, такий самий, як на 5 діючих глибоких станціях і як зараз довбають на “Театральній”

    6. Артём, понимаю, что такое время когда не до строительства. Но, есть ли какие то данные по строительству на 23-24 февраля? И ведутся ли сейчас какие то работы?
      Спасибо за ответы.

      1. Данных нет. Работы на строительстве остановлены.

    7. Артем, что со строителями? Они уехали в Турцию? Стволы хоть как то охраняются? Мародеры не лазают?

      1. Да, все охраняется. Сотрудники частично эвакуированы

    Comments are closed.