Для чого проводять аудит пожежної безпеки на підприємствах?
10 серпня 2021, 22:43

Для чого проводять аудит пожежної безпеки на підприємствах?

Для кожного підприємства, а саме його керівника, стоїть гостро питання про пожежну безпеку. Держструктури регулярно перевіряють компанії, що вселяє занепокоєння кожен раз і має на увазі певні витрати бюджету.

Рідко зараз можна зустріти ідеальні умови пожежної безпеки. Заважає цьому банальне незнання закону або просто недосконале законодавство. Подібні проблеми може легко вирішити компанія, яка займається аудитом пожежної безпеки. Детальніше про це можна дізнатися за посиланням https://ohoronapraci.com/audit-pozharnoj-bezopasnosti/.

Аудитор виявить всі порушення на вашому підприємстві і підкаже варіанти їх усунення до чергового приїзду наглядових органів. Завдяки всього одному аудиту збитки можна скоротити в кілька разів. Гроші пішли б на оплату штрафів за виявлені недоліки. Мета незалежного аудиту - домогтися максимально високого рівня пожежної безпеки на підприємстві.

Які завдання вирішує незалежна перевірка?

  • - Проводить аналіз всіх виробничих приміщень, споруд і обладнання, що має на балансі;
  • - Оцінює всілякі ризики;
  • - Перевіряє правильність заповнення документів;
  • - Розробляє пропозиції щодо усунення недоліків.

Щоб виявити всі порушення, експерти ретельно обстежують всі будівлі і споруди, наявні на балансі компанії. Підсумки перевірки підтверджуються письмовим документів, де вказані всі виявлені порушення пожежної безпеки.

Незалежний аудит дозволяє виключити прояв хабарництва, коли перевіряють підприємство державні служби. Аудитор визначає об'єктивні вимоги для підвищення безпеки, скорочує і оптимізує пожежну безпеку. Крім цього, ви отримаєте додатковий захист компанії.

Вартість цієї послуги завжди розраховується індивідуально. Все залежить від особливостей конкретного підприємства: наскільки небезпечним є об'єкт, якого його призначення, план і кількість поверхів. Все це обговорюється заздалегідь.

Аудит має на увазі не просто видачу списку з наявними порушеннями. Додатково надаються пропозиції щодо усунення недоліків. Це дозволяє заощадити значну суму бюджету на сплату штрафів.

Щоб уникнути ризиків, повязаних з пожежною безпекою на підприємстві, краще звертатись до професійних компаній які надають послуги з аутсорсингу пожежної безпеки підприємствам України, наприклад Львівська компанія 100 Сервіс.