Як проходить ефективне лікування алкоголізму в Рівному?
03 лютого 2021, 22:07

Лікування алкоголізму – це важкий і тривалий процес. І складнощі найчастіше виникають із самим залежним. Люди, які страждають від алкозалежності, активно чинять опір будь-яким пропозиціям на протиалкогольне лікування, часто дратуються і протестують навіть проти розмов на цю тему.

Алкоголь, на відміну від наркотиків, є легальним. Спиртні напої викликають звикання більш повільно. В результаті явні симптоми алкоголізму проявляються вже на пізніх стадіях. Тобто людину набагато важче умовити на лікування алкоголізму в Рівному. Вона всіляко намагається втекти від вирішення проблем, використовуючи різні тактики:

  • - заперечення проблем. Питуща людина елементарно заперечує свою залежність, ігноруючи об'єктивну реальність. Про це свідчать фрази на кшталт «Я не алкоголік, я можу не пити».

  • - спроби відстрочити позбавлення від алкозалежності. Алкоголік начебто і визнає наявність проблеми, але аргументує відмову легковажними обіцянками: «Я сам кину пити». Однак при відсутності належної сили волі та вмотивованості ці установки залишаються лише словами.

  • - обіцянки пройти лікування алкоголізму в Рівному, але пізніше. Людина просто обманює близьких людей, раз за разом беручи своєрідні відстрочки у вирішенні проблеми.

  • - імітація лікування. Алкозалежний може погодитися і почати лікуватися, але тільки формально, не роблячи реальних кроків до звільнення.

Є багато й інших інструментів, якими активно користуються люди з алкоголізмом. Ситуація часто здається безвихідною, але тільки на перший погляд.

Професійне кодування від алкоголізму в Рівному

Професійне кодування від алкоголізму в Рівному

Позбутися від тяги до спиртного складно, але цілком реально, якщо комплексно підійти до вирішення цього питання. Наркологічна клініка «Центр здорової медицини України» пропонує кваліфіковану допомогу в лікуванні алкоголізму в Рівному.

Робота з пацієнтами йде на всіх рівнях, оскільки алкогольна залежність – це не тільки фізіологічна, а й психологічна проблема. Тому фахівці клініки використовують комплексні програми, що включають: подолання «ломки», фізичне лікування основних порушень в організмі, психотерапію та ресоціалізацію. Завдяки цьому після завершення курсу людина має можливість повернутися до звичайного життя як повноцінний член суспільства. Процес лікування є абсолютно безпечним і анонімним, тому ви можете не перейматися, що колеги, сусіди чи знайомі дізнаються про те, що ви позбавляєтеся шкідливої звички.