Тимбилдинг. Ефект від проведення
16 грудня 2020, 22:47

«Скільки не говори« халва », в роті солодше не стане». Це до того, що якщо співробітники втомилися, виглядають пригніченими і перевтомленими, гасла типу «Ми - команда» не працюють. Потрібні дії по відродженню (створення) команди націленої на результат. І в цьому велику допомогу може надати тімбілдінг.

Командоутворення в дії

Комерційні компанії не пускають на самоплив розвиток відносин в колективі організації. Грамотний бізнес передбачає постійний моніторинг кадрового складу фірми. Основне завдання, яке ставиться в цьому випадку пов'язане з підвищенням ефективності і працездатності персоналу, що в кінцевому підсумку сприятливо позначається на цифрах бізнес-показників. Наскільки поширене і відомие дане явище в нашій країні свідчить те, що з успіхом користується тімбілдінг Львів, Київ, Дніпро та в інших містах України.

Запустити процес тімбілдінга в компанії можна двома способами:

 

  • - організувати все своїми силами
  • - звернутися у фірму, яка надає послуги з проведення заходів у форматі тімбілдінга

 

Кожен варіант має свої переваги і недоліки. Якщо самостійна організація корпоративів менш затратна, то послуги фахівців коштуватимуть дорожче, проте професійний підхід гарантує позитивний результат в досягненні мети командоутворення. Проведення заходу своїми силами може зробити проведення часу веселим і невимушеним, але мета по створенню командного духу в колективі залишиться мрією.

В яких випадках тимбилдинг стає необхідністю для компанії?

 

  • - Якщо мотивація співробітників до праці невиправдано низька
  • - Якщо у фірмі спостерігаються застійні процеси і не відбувається зростання продуктивності праці
  • - Якщо клімат в колективі можна назвати конфліктним
  • - Якщо планується запуск нового проекту
  • - Якщо керівництво компанії має на меті підвищення рентабельності та організації ефективного трудового процесу

 

Професійний підхід - тривалий ефект

Тимбилдинг вимагає ретельної підготовки та індивідуального підходу до конкретного колективу співробітників. Крім цього, командоутворення можна назвати системним процесом, який включає в себе кілька етапів. Потрібно розуміти, що одноразової організацією корпоративу обійтися не вдасться. Кожен етап роботи з колективом усуває певну проблему, яка заважає назвати співробітників командою. Персоніфікований підхід фахівців допомагає не тільки досягти позитивного ефекту, а й зберегти його дію на тривалий термін.