ЗАПРОШЕННЯ ДО ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ “Нагляд за виконанням будівельних робіт” / “EXPRESSION OF INTEREST FOR DNIPROPETROVSK METRO CONSTRUCTION COMPLETION PROJECT” – Construction works supervision
14 листопада 2012, 16:00
Тендер/Tender [Не актуально/Not relevant]

{jcomments on}

Україна

Проект «Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську»

ЗАПРОШЕННЯ ДО ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ

“Нагляд за виконанням будівельних робіт”

Це запрошення до висловлення зацікавленості слідує за Загальним повідомленням про закупівлі для даного Проекту, яке було опубліковано на сайті ЄБРР (www.ebrd.com) у розділі “Повідомлення про закупівлі” (www.ebrd.com/.../project/120730b.shtml) 30 липня 2012 року (номер 6741-GPN-41614).

 

Комунальне Підприємство “Дніпропетровський метрополітен” Дніпропетровської міської ради ("Замовник") має намір використати кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку ("Банк") а також, як очікується, кошти кредиту Європейського інвестиційного банку для здійснення закупівлі по Проекту “Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську”.

Обсяг робіт за будівельним Контрактом буде містити наступне (але не буде ним обмежуватись): проектування, завершення спорудження перегінних тунелів другої пускової ділянки, спорудження у повному обсязі трьох станційних комплексів з вестибюлями, похилими (ескалаторними) тунелями, підвідними комунікаціями; облаштування верхньої будови колії; придбання, монтаж і налагодження електромеханічного, сантехнічного й іншого обладнання; придбання, монтаж і налагодження обладнання управління і контролю за рухом потягів і роботою станцій. Загальна протяжність завершення будівництва метрополітену орієнтовно становитиме близько 4 км.

Замовник запрошує до висловлення зацікавленості кваліфікованих фірм, які заінтересовані у наданні послуг і виконанні обов’язків:

  • “Інженера” у відповідності до умов контракту міжнародної Федерації Інженерів-Консультантів ФІДІК на поставку обладнання, проектування і будівництво (перше видання 1999р.), та у відповідності до вимог чинного законодавства України щодо здійснення технічного нагляду під час будівництва.

Початок виконання завдання передбачається у третьому кварталі 2013 року з орієнтованою тривалістю 48 місяців (плюс 24 місяця періоду відповідальності за дефекти).

Фінансування контракту по наданню консультаційних послуг, а також формування короткого списку та відбір консультаційних фірм з будь-яких країн передбачається за кошти позики. Кошти позики Банку не використовуються для сплати будь-яким особам або підприємствам, або для імпорту товарів, якщо така оплата заборонена рішенням Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй, прийнятим у відповідності до Розділу VII Статуту ООН.

Занесені до короткого списку кваліфіковані фірми будуть формально запрошені до подання пропозиції після отримання даного запрошення.

З метою визначення прийнятності і досвіду консультаційних фірм, які зацікавлені у включенні до короткого списку, інформація для подання повинна містити наступне:

  • Профіль компанії, організаційна структура і кваліфікація персоналу;
  • Успішний досвід участі або участь у схожих за характером завдань, виконаних протягом останніх п’яти років, вказуючи їх місцезнаходження (подана інформація повинна включати по кожному проекту, як мінімум наступне: найменування проекту; роль фірми за контрактом; присутність будь-якого філіалу або материнських компаній і їх відповідна роль; місцезнаходження; дати початку і завершення; вартість; назва замовника; джерела фінансування; ціль і стислий опис проекту, функції і виконані завдання, включаючи застосовані національні і/або міжнародні коди і стандарти, сертифікацію); а також Резюме наявного персоналу для виконання роботи і завдання;
  • Якщо судовим розглядом чи іншим офіційним розслідуванням було виявлено, що фірма-консультант є причасною до корупційних чи шахрайських дій, деталі щодо обставин для прийняття подібного рішення по таким процесам чи розслідуванням повинні бути надані з висловлення інтересу

Замовник залишає за собою право не включити до короткого списку консультантів, які були причасні до корупційних чи шахрайських дій, не дивлячись на результат технічної оцінки вираження інтересу.

У разі, якщо фірма вважає, що вона не має всього потрібного досвіду для виконання завдання, вона може сформувати спільне підприємство у партнерстві з іншими фірмами. У такому разі висловлення інтересу повинно надавати вищезазначені деталі кожного партнера, із зазначенням яка з фірм виконує роль лідера.

Вищезазначена інформація не повинна перевищувати 40 сторінок.

Один (1) оригінал на англійський та російський мовах та одна (1) копія на англійський та російський мовах, (у тому числі сканована повна копія в PDF форматі на носії типа СD-R) вище згаданих даних повинні бути подані на адресу наведену нижче у запечатаному конверті з поміткою "ВИРАЗ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ ЗА ПРОЕКТОМ "ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВА МЕТРОПОЛІТЕНУ У М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ" – НАГЛЯД ЗА ВИКОНАННЯМ БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ" і повинні бути отримані Замовником не пізніше 14:00 (за місцевим часом) 10.12.2012 р.

Подальша інформація може бути отримана за адресою:

Комунальне підприємство "Дніпропетровськийметрополітен"
Дніпропетровськоїміської ради
Україна, 49038, м. Дніпропетровськ,
вул. Курчатова, 8
Тел.: +380 562 42 37 68
Факс: +380 56 778 65 33
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сітонін Віктор Іванович
Директор підприємства, керівник групи управління проектом(ГУП)