Борис Філатов зустрінеться з турецьким керівництвом компанії Limak, щоб обговорити можливе прискорення добудови підземки у Дніпрі
24 липня 2017, 16:42

У рамках закордонного відрядження мер Дніпра Борис Філатов нині перебуває у Стамбулі (Туреччина). 24 липня у турецькій столиці він має намір провести перемовини з керівництвом компанії Limak, яка є генпідрядником добудови метрополітену у Дніпрі. Очікується, що за результатами спільної зустрічі будуть узгоджені остаточні технічні деталі проекту метрополітену, що дасть змогу прискорити розбудову підземки.

Дніпровська делегація також огляне масштабні інфраструктурні проекти, які компанія Limak наразі споруджує у Стамбулі. Серед них – нові турецькі аеропорт і метрополітен.

Нагадаємо, що контракт із турецькою компанією Limak про добудову трьох станцій метро у Дніпрі було укладено минулого року. Після візиту до Стамбула делегація Дніпровської мерії вирушить до Південної Кореї. Мер Дніпра Борис Філатов планує зустрітися з представниками найбільшої в Азії сталеливарної компаній та вивчить досвід роботи індустріального парку у місті Поханг.

Прес-центр Дніпровської міської ради