Директор Днепропетровского метрополитена поздравляет коллег с 17-й годовщиной предприятия
27 грудня 2012, 17:20

Шановні колеги, друзі, ветерани метрополітену!

 

Щорічно напередодні Нового року Дніпропетровський метрополітен відзначає своє професійне свято – День метрополітенівця.

У цьому році нашому підприємству виповнюється 17 років від дня вводу в експлуатацію першої дільниці метрополітену, яка простягнулась від станції Комунарівська до станції Вокзальна .

29 грудня 1995 року шість станцій метро відчинили двері для пасажирів – мешканців та гостей славного міста Дніпропетровська.

У цей святковий день хочу висловити свою повагу і шану вам шановні ветерани метрополітену, життя яких всі ці роки було пов’язано з колективом підприємства.

Щирі вітання молоді, яка прийшла в колектив і продовжує трудову славу і традиції ветеранів та забезпечує стабільну, чітку організацію руху поїздів, безпеки руху, пожежну і екологічну безпеку, надійну роботу інженерно-технічних засобів, рухомого складу, систем електроживлення, споруд метрополітену та колійного господарства, електромеханічних та ескалаторних пристроїв, систем автоматики телемеханіка та з в’язку, матеріально-технічного забезпечення метрополітену.

Робота нашого колективу багатогранна та націлена на якісне, професійне культурне високоякісне обслуговування пасажирів. Вона приносить нам моральне емоційне та матеріальне задоволення, а пасажирам зручність, комфорт і безпечність під час проїзду в прекрасній міській підземці, що називається міський електротранспорт - метрополітен.

Низький уклін та найкращі слова вітання, побажання добра, здоров’я, злагоди, добробуту кожному хто працює сьогодні, або працював раніше у метрополітені.

Глибока вам вдячність за сумлінну та віддану працю.

Дорогі колеги, друзі метрополітенівці!

Метрополітенівець - це почесна професія, важлива і потрібна нашому суспільству, нашому місту Дніпропетровську.

Вітаю Вас з 17-ю річницею від дня пуску метрополітену, Днем метрополітенівця, з наступаючим Новим 2013 роком та Різдвом Христовим.

Бажаю Вам здоров’я, щастя, творчої наснаги, сімейного благополуччя та впевненості у майбутньому.

З повагою,

Директор КП "Дніпропетровський метрополітен"

В.І.Сітонін