Як обирати квартиру в новобудові?
22 вересня 2021, 21:46

Вирішили придбати житло або вкласти гроші в комерційну нерухомість? Хочете змінити оселю на кращий варіант для своєї сім’ї чи для батьків? Тоді можете обрати квартири в новобудовах Львова, враховуючи власні потреби та побажання, локацію та рівень комфорту будинку, а також звертаючи увагу на рекомендації експертів. Оселя в новому житловому комплексі неодмінно покращить ваше життя, стане відправною точкою в успішному бізнесі.

Щоб ви могли швидко, зручно та безкоштовно відшукати нерухомість своєї мрії, створений спеціальний портал Вдома Онлайн. На сайті є інформація про компанії забудовників, актуальні проєкти новобудов різного класу, розташування житлових комплексів, особливості будинків та квартир, етапи будівництва, ціни та акції. Ви можете порівнювати вартість житла, слідкувати за ходом будівництва, читати відгуки та дізнаватися про звіти від таємних покупців.

Критерії вибору квартири

Які критерії радять враховувати, обираючи нерухомість в сучасній новобудові? Експерти пропонують звертати увагу на такі характеристики та особливості:

  • - локація. В якому районі Львова ви хочете жити або вести бізнес. Це може бути центр, спальні райони, більш віддалені місця;

  • - інфраструктура. Які об’єкти вам потрібні для комфортного життя — дитячий садочок чи школа, супермаркети, медичні установи, спортивні клуби, ресторани, сервісні центри, офіси, відділення банків та ін.;

  • - клас будинку. Девелопери проєктують новобудови класів «Економ», «Комфорт» та «Комфорт +», «Бізнес» та «Еліт»;

  • - поверховість. Є вілли та клубні будинки, житлові комплекси малої поверховості та багатоповерхівки;

  • - стан квартири — чорновий або чистовий ремонт, тип вікон та вхідних дверей, стяжка, лічильники енергоресурсів;

  • - планування, наявність балконів, лоджій, тераси;

  • - облаштування прибудинкової території майданчиками для дітей та спорту, прогулянковими алеями, місцями для відпочинку та вигулу домашніх тварин, автостоянками, підземними паркінгами.

Є житлові комплекси, створені за концепцією «місто в місті». Такі проєкти мають на власній території магазини, сервісні центри, дитячі садочки, офіси. Також є ЖК типу клубних будинків, в яких всі мешканці будуть знати один одного, тому спокій та безпека гарантовані. Якщо ж ви шукаєте економну пропозицію, звертайте увагу на новобудови відповідного класу, розташовані у віддалених районах.

Портал для пошуку квартири в новобудовах

Вдома Онлайн завжди доступний, ви в будь-який момент можете розпочати пошук квартири в новобудові Львова. У вас є можливість слідкувати за обраним об’єктом, дізнаватись, як просувається будівництво, чи є акційні пропозиції від забудовників. Підписуйтесь на новини порталу та будьте завжди в курсі найкращих пропозицій та цін!