Сигнальний жилет - гарант безпеки будь-якої ситуації
22 червня 2021, 21:31

Тема безпеки в сучасному житті стоїть, найчастіше, на першому плані. Це і безпека на дорогах, захист житла, гарантія життя і здоров'я кожного. Особлива увага приділяється техніці безпеки при проведенні робіт в різних галузях промисловості і забезпечення безаварійності дорожнього руху.

Увага - небезпечна зона!

Найпростішим способом забезпечити безпеку людей, які перебувають в небезпечних зонах - це використання сигнальних жилетів. Такий вид одягу забезпечений світловідбиваючими смугами або елементами, мають яскравий колір і дозволяють істотно підвищити видимість при недостатності освітлення, а також привернути увагу оточуючих.

Законодавство зобов'язує використовувати сигнальні жилети в певних випадках і ситуаціях:

 

  • - при здійсненні транспортування людей в нічний час
  • - при проведенні будівельних, ремонтних і дорожніх робіт
  • - при обслуговуванні транспортних вузлів будь-якого призначення
  • - при роботі на автозаправних станціях
  • - при транспортуванні небезпечних і великогабаритних вантажів
  • - при здійсненні діяльності працівників дорожньої поліції та аварійно-рятувальних служб

 

У повсякденному житті сигнальний жилет не тільки забезпечить безпеку дитини, стане в нагоді кожному автомобілісту і допоможе запобігти небезпечним події і ситуації.

Одяг захисний стійкий проти будь-якого випадку

Правила використання сигнальних жилетів прості: повинен бути забезпечений максимальний комфорт людині, яка знаходиться в небезпечній зоні. Оскільки, такий тип одягу не тільки підрозділяється по класах захисту, але і мають додаткові характеристики, то з усім різноманіттям варіантів можна ознайомитися на https://svan.com.ua/ua/zhilety-signalnye/ і вибрати необхідний. Інтернет-магазин спецодягу «Сван» пропонує своїм покупцям:

 

  • - сигнальні жилети підвищеного класу видимості
  • - утеплені моделі для холодної пори року
  • - асортимент моделей, кольорів і розмірів

 

Запропоновані на сайті сигнальні жилети відрізняються підвищеною зносостійкістю, в тому числі і до механічних пошкоджень, має грязевідштовхуючі властивості і непромокальність. Розмірний ряд моделей дозволяє провести підбір виробів для будь-якої людини незалежно від його комплекції і віку. Перевагами сигнальних жилетів, представлених на інтернет-ресурсі, є їх довговічність, тривале збереження кольору і форми.

Консультанти магазину готові надати допомогу в підборі моделі необхідних параметрів, а демократичні ціни прийдуть до смаку будь-якому вимогливому клієнтові.