Переваги оренди вашої нерухомості
22 червня 2021, 21:28

Коли ви запускаєте будинок на ринку оренди, все менше і менше сумнівів у перевагах роботи, зайшовши на сайт нерухомості України. Практично жоден власник не ставить під сумнів її прибутковість, оскільки вона сприймається скоріше як прибуткове вкладення, ніж як витрата, і головна цінність якої - підтримка, яку професіонал робить протягом усього строку корисного використання оренди.

Головний страх домовласника полягає в тому, що його орендар перестане платити щомісячну орендну плату. Щоб цього уникнути, агентство відповідає за вибір найбільш підходящого орендаря в залежності від типу орендованої нерухомості. Фахівці агентства проведуть відбір по базах даних прострочених орендарів і проведуть вичерпне дослідження найнадійніших і платоспроможних.

Установка вартості оренди

Нелегко знайти кращу ціну на орендовану нерухомість, тому для її досягнення необхідна робота професіонала. Вивчивши ціни в районі, тип пропонованого житла, соціальний профіль жителів і характеристики, що здається в оренду нерухомості, фахівець порекомендує власнику найбільш вигідну ціну.

Складання договору оренди

При складанні договору оренди дуже важливо проконсультуватися з професіоналом, оскільки існує безліч положень, які можуть бути невідомі як орендодавцю, так і орендарю. Якщо ви обидва маєте необхідною інформацією і повністю інформовані про свої права та обов'язки, ви, безсумнівно, уникнете багатьох проблем в майбутньому.

Управління будь-якими непередбаченими обставинами під час договору оренди

Ця послуга позбавить орендодавців від багатьох головних болів, оскільки професіонал завжди подбає про виявлені проблеми, які можуть виникнути протягом всього терміну дії контракту, таких як пошкодження майна, поломки або конфлікти з сусідами.

Захист від можливих дефолтів орендаря

Деякі агентства, такі як Гарантована оренда, пропонують власнику страховку від несплати, яка захищає його з щомісячними виплатами до 12 місяців, якщо орендар перестане платити орендну плату. Власник отримає свої гроші негайно до тих пір, поки не буде виконано випадок несплати.

Захист від актів вандалізму

Як і у випадку з гарантіями несплати, не всі агентства з оренди пропонують страхування від вандалізму з вини орендаря протягом всього терміну оренди.

Скільки коштує найняти орендне агентство власнику?

Зазвичай це одна або дві щомісячні орендні платежі, які агентство отримує за управління нерухомістю. Хоча багатьом орендодавцям це здається занадто великим, насправді це мінімальні витрати в порівнянні з тривалістю оренди, яка може тривати до п'яти років і більше.

Крім того, це не робота, яка обмежується пошуком орендаря і складанням договору. Власник має у своєму розпорядженні команду професіоналів, які працюють для вашого спокою і вирішать будь-яку виникає проблему.