9 порад визначення успіху проекту
01 липня 2021, 21:07

Незалежно від того, чи є проект малим, чи великий обчислення того, скільки вам потрібно бетону, розраховується однаково. Після того, як ви зрозуміли, скільки бетону вам знадобиться, визначтеся, як довести його до роботи. Бетон - це суміш піску, гравію, води та портландцементу. Її можна отримати 2 способами: відокремити сухі інгредієнти, які ви змішуєте на місці, попередньо змішавши в мішку, куди ви просто додаєте воду.

Невеликі проекти, такі як заливка сходинки або нахилу, встановлення кількох стовпів огорожі або невеликий ремонт, можна найкраще виконати, використовуючи попередньо приготовано сировину. Для більш складних проектів знадобиться оренда бетономішалки у Львові.

Готовий бетон повинен бути вивантажений протягом 90 хвилин після замісу або протягом 300 обертів бака вантажівки - залежно від того, що трапиться раніше. Таким чином, місцезнаходження постачальника є ключовим фактором. Занадто далеко виникають проблеми з “встановленим” часом і вартість доставки зростає. Звужте пошук до найближчих компаній до вашого дому чи місця роботи, а потім перейдіть до роботи, порівнюючи витрати та послуги. Також визначте необхідний час виконання.

Успіх проекту залежить від знання, скільки вам потрібно бетону, та визначення того, в який момент потрібно замішати. Багато постачальників будівельних матеріалів та інструментів, орендарі пропонують готовий бетон, який можна вивезти за допомогою невеликого причепа, який вони нададуть як частину ціни. Однак вам потрібно мати транспортний засіб, який є настільки потужним, щоб його можна було привезти.

Наступні поради можуть допомогти визначити успіх (або невдачу) проекту:

  1. 1. Замовляючи матеріали завжди додайте 10 відсотків, щоб компенсувати витрати, які трапляться. Спроба трохи заощадити може в кінцевому підсумку коштувати вам багато.

  2. 2. Бетон твердіє поступово, щоб уникнути розтріскування, покрийте пластиком або вологою тканиною.

  3. 3. Добавки зміцнюють, додають колір і швидкість або уповільнюють час затвердіння.

  4. 4. Зазвичай для бетону потрібна додаткова підтримка міцності - сталева арматура, дротяна сітка тощо. Обговоріть потреби проекту з професіоналом.

  5. 5. Цемент їдкий. Одягніть захисні окуляри та рукавички та негайно змийте шкіру. Не вдихайте пил.

  6. 6. Міцність збільшується додаванням в суміш більше цементу.

  7. 7. Доставка готової суміші на вихідні коштує від 5 до 10 відсотків дорожче.

  8. 8. Якщо бетон потрібно перекачувати з вантажівки на місце, це вимагає додаткових витрат і зборів.

  9. 9. Гладкий бетон не завжди найкращий. Залиште верх фундаменту шорстким для кращого зчеплення з розчинами.

Оренда спецтехніки у Львові та Львівській області допоможе вирішити задачі та правильно спланувати витрати матеріалу та часу на проект.