Як носити масивні підвіски
12 лютого 2021, 21:13

Масивні підвіски — один з трендів цього року. За допомогою великого кулону можна виразити себе, розповісти про свої смаки, привернути до себе увагу, показати власну креативність. Експериментувати можна з формою, матеріалами, дизайном. Масивні прикраси можуть дозволити собі як молоді дівчата, так і дорослі жінки. У Золотому Віку можна обрати підвіски на шию, які доповнять повсякденний або вечірній образ. А у статті ми розкажемо, як і з чим створити ідеальний дует.

масивні підвіски

Великі підвіски: створюємо ідеальний образ

Напевне, в жодному з ювелірних магазинів не ігнорують тренд на масивні прикраси. Перш за все, моду задають селебрітіз, а вже потім дизайнери підхоплюють її та несуть в маси. Загалом, відразу скажемо, що немає правил, які не можна порушувати. Комбінувати між собою непоєднуване — це суть сучасної моди. Головне — не втрачати почуття міри.

Кому носити об’ємні прикраси? Легше розказати, кому цього робити не варто. Декілька порад (але лише порад, звичайно, що кона люди індивідуальна, а дехто ніколи не зважає на правила):

  • - масивне кольє або підвіска плюс недосконала зона декольте дорівнює увага до вікових змін (зморшок, пігментних плям тощо),

  • - великі прикраси на коротких ланцюжках (а ще сережки-підвіски) вимагають, аби образ був продуманим до найменших дрібниць: брудне волосся, коротка шия, масивне підборіддя одразу будуть кидатися в очі,

  • - пишним дамам потрібно уважно вибирати прикрасу, якщо вони не хочуть робити акцент на фігурі: об’ємні деталі можуть зробити вас ще більш об’ємною. Проте й обирати мінімалістичні підвіски не треба, вони “губляться” у образі.

Об’ємна підвіска на корпулентних жінках взагалі спірне питання. Що ми радимо — робити примірку. У деяких ювелірних магазинах, як, наприклад, Золотий Вік, можна спочатку подивитися, як виглядає на вас прикраса, а потім купити її. Завжди виграшний варіант — намисто, коротке або довге, великі брошки.

У худих дівчат свої заборони: надто масивні та великі підвіски будуть робити образ не гармонійним, важким. Краще обирати дещо середнього розміру. А от золота середина — дівчата середньої статури — можуть носити будь-які моделі.

Зауважте, що масивні підвіски добре виглядають соло, тому не треба одягати одразу гарнітур великих прикрас. З підвіскою можна носити також об’ємну каблучку, браслет, але не сережки: якщо носити їх одночасно, верхня частина тіла виглядатиме важкою.