Міжкімнатні двері: секрети правильного вибору
24 січня 2021, 22:34

Двері – це своєрідна «візитівка» будь-якого приміщення. Це перша ознака гарного смаку та респектабельності хазяїв, їх добробуту та сучасності. Не секрет: кожний регіон України має власні особливості. Наприклад, на вибір міжкімнатних дверей Львів впливає своєрідно. На думку вітчизняних дизайнерів, львів’яни сьогодні надають перевагу сучасним європейським тенденціям. Саме місто Лева та Київ вважаються законодавцями мод (в тому числі, й інтер’єрних та екстер’єрних) в нашій країні.

Де можна придбати якісні двері у Львові?

Торговий центр Марк пропонує своїм відвідувачам широку лінійку дверей на будь-який смак. Від великих моделей класичного стилю, до сучасних варіантів з оригінальним оздобленням. Більшість моделей виготовлено у великому спектрі кольорів. Крім того, можливе виготовлення дверей на замовлення за індивідуальними проектами. Зі всіма наявними варіантами можна ознайомитися особисто, завітавши до торгового центру або переглянувши асортимент на сайті компанії.

Для уточнення всіх деталей, отримання безкоштовної консультації та допомоги по оформленню онлайн покупки потрібно лише зв’язатися з менеджером магазину. За потребою здійснюється професійний монтаж вхідних та міжкімнатних конструкцій. На всю продукцію діє довгострокова гарантія. Також можна викликати спеціаліста з установки додому, для виконання всіх необхідних замірів.

Жити у старій частині міста Лева – дуже приємно та почесно. Але кожен мешканець «історичних будівель» знає про додаткові труднощі, пов’язані з облаштуванням помешкання.

Чому так складно підібрати міжкімнатні двері?

Велику частину житлового фонду міста складають споруди 18 століття чи навіть більш раннього часу. Багато з них безліч разів перебудовувалися відповідно до потреб власників. Особливістю Львова є квартири з висотою стелі на рівні 3,5 метрів. Зрідка трапляються і вищі варіанти. І незважаючи на оригінальний і величний вид таких помешкань, експлуатація їх пов’язана з низкою труднощів:

  • - Складно обігрівати високі приміщення взимку.

  • - Вартість ремонту зростає пропорційно до висоти стелі.

  • - Підібрати відповідні двері також не просто.

Стандартні двері просто не вписуються в розміри наявних дверних отворів, тому кожен власник повинен вибрати, чи залишати великі дверні отвори і намагатися підібрати до них двері, чи підлаштовувати дверний прохід під стандартні варіанти. Кожне з цих рішень має свої плюси та мінуси.

Обрізавши дверний отвір, можна назавжди зіпсувати зовнішній вигляд кімнати. Маленькі двері можуть виглядати гротескно та недоречно, як в «Алісі в країні чудес» чи в «Гоббіті». Особливо, якщо висота стелі залишається незмінною. Крім того, процес розміщення меблів може бути ускладнено.

Високі двері, у свою чергу, вже не дозволять змінювати висоту стелі. Та й підібрати потрібну модель буде досить складно. Скоріше за все доведеться замовляти двері по індивідуальному макету. Крім того, високі двері не можна виготовляти з дешевих матеріалів, адже вони не призначені для таких навантажень. При виготовленні дверей за вашими розмірами збережеться автентичний вигляд кімнати, а розмістити меблі буде простіше.