Кімната для квестів - нереальна реальність
25 грудня 2020, 16:55

Проявіть кмітливість і вгадайте що це - замкнутий обмежений простір, одна година часу і маса емоцій? Звичайно ж, це - квест кімнати у Львові. Квести в реальному світі - розвага для будь-якого віку, яка користується величезною популярністю.

З віртуального світу в реальний

Початок всіляких квестів поклали комп'ютерні ігри. Розробники проявляли неабияку фантазію і постійно ускладнювали цей жанр. Згодом з'явилася воістину генальная ідея перенесення дій і подій в реальність. Сьогодні квест - це чудова можливість розважитися з сім'єю або друзями, проявити кмітливість і винахідливість, отримати різноманітні враження і задовольнити спрагу пригод.

Різноманітність квестів дозволяє підібрати підходящий формат або жанр для будь-якої компанії:

 

  • - тематичний квест - за мотивами відомої книги або кінофільму
  • - із залученням акторів - рівень адреналіну в цьому форматі просто зашкалює!
  • - квест-баттл - для кількох команд гравців
  • - квест-аркада - імітація популярних комп'ютерних ігор, квест в форматі перфоманс - побудова сюжету «по ходу справи»

 

У будь-якому випадку квести стали приємним і корисним хобі, яке дозволяє не тільки відволіктися від рутини, але і тренувати інтелектуальні здібності гравців, зняти стрес, об'єднати і розкріпачити людей.

Головною особливістю проведення будь-якого квеста є організоване замкнутий простір, відоме під назвою квест рум.

Кімната для квестів - легенда в реальності

Підібрати квест рум у Львові не стане проблемою. Будь-яке приміщення для квесту - це добре продумане використання бутафорії, електроніки, спецефектів і інтерактивних автоматизованих елементів. Все це об'єднано спільною історією і тематичними завданнями. Такий підхід створює атмосферу реальності і дозволяє учасникам квесту відчути себе героями і суперменами.

Яскравість емоцій від пригоди безпосередньо пов'язана з технічним рівнем кімнати для квестів. Гравець не бачить кілометрів проводів, датчиків руху і тепла, складної електроніки, магнітних замків і інших технічних пристосувань. Але, саме ця складність і створює відчуття реальної присутності в іншому світі. Величезне значення має музичний супровід і звукові ефекти. Всі разом це справляє магічний ефект.

Якщо ви ще не відвідували квест рум, то у вас попереду неймовірні, захоплюючі враження і незабутні емоції. А, якщо вам довелося проходити квест, то завжди є можливість організувати нову пригоду.