Топ-5 домашнього одягу для вагітних: зручність vs краса
14 жовтня 2020, 21:42

Навіть перебуваючи в особливому положенні, в очікуванні малюка, майбутній матусі потрібно залишатися привабливою для чоловіка, охайною для інших мешканців будинку чи квартири. Старий мішкуватий халат, розтягнуті кофти, пошарпані спортивні штани – речі, які абсолютно не підходять для цього. Раптом прийдуть гості чи подруги? Зовсім інша справа, якщо у вас буде зручний та красивий одяг для вагітних навіть вдома.

ТОП-5 одягу для дому

Пропонуємо ознайомитися з видами одягу, який зручно носити вдома під час очікування малюка:

  1. 1. Яскраві футболки з принтами або прикольними написами, які підтверджують ваше становище. Такий одяг викликає посмішку у всіх оточуючих.
  2. 2. Бриджі, шорти, лосини або готові костюми для вагітних в єдиному кольорі та дизайні, що складаються із зручних трикотажних брюк і світшотів.
  3. 3. Зручні трикотажні сукні. В них ви будете більш жіночні, але якщо раптом вирішите приготувати смачний обід, не забудьте захистити одяг від бризок та плям кухонним фартухом.
  4. 4. Кофта, вільний світшоти або худі. Стануть у нагоді, якщо вдома похолодає.
  5. 5. Спеціальні джинси для вагітних в поєднанні з топами, футболками, майками, лонгслівами. Такі штани для вагітних дозволять без перешкод виконувати хатні справи, також в них можна зустрічати гостей.

Підходящі речі для сну

Для сну та відпочинку придивіться до піжами або сорочки з бавовни, льону, трикотажу, віскози. Такий одяг повинен бути вільного крою, мати мінімум фурнітури, регульовані бретелі, м'які гумки, які не будуть заважають сну. На брюках і шортах в піжамах зазвичай дуже м'який, еластичний пояс, що не здавлює живіт.

Завершаючим акцентом домашнього образу стане зручне взуття: всілякі тапочки, чобітки, носочки. Головне, щоб вам було в них тепло, не слизько. Таке взуття можна взяти з собою в пологовий будинок.

Для чого потрібен домашній одяг?

Головна функція домашнього одягу – забезпечення комфорту. Він має зручну посадку, гарантує свободу руху і безпеку для мами та малюка завдяки м'яким широким резинкам-манжетам, еластичним вставкам, фасонам з запáхом, м'яким швам, широким зав'язками в області живота, що дозволяють регулювати обсяг.

А ще домашній одяг практичний та красивий. Якісні міцні тканини витримують багаторазове прання, не розтягуються та не вимагають багато часу на догляд за ними. Вибравши модель домашнього одягу, в якому є секрет для годування, його можна буде носити і після пологів.