Бронювання квитків на потяг разом з «Приватбанком» – перший крок до бездоганної подорожі
10 серпня 2015, 14:05

З чого починається подорож до друзів, моря чи Європи? З бронювання квитків на потяг до Києва, Одеси, Львова чи Харкова. Сьогодні оформити квиток до мегаполісів України ви можете разом з «Приватбанком».

Економія часу та сил

Купівля квитків на поїзд – ціла справа. Вам необхідно відправитися на вокзал, вистояти кілометрову чергу, посваритися з двома-трьома туристами та довго озвучувати представниці залізничної каси, які квитки вам потрібні. З «Приватбанком» бронювання квитків – задоволення. Все, що вам потрібно, зайти на сайт банку, вибрати напрям, місце та оплатити замовлення банківською картою чи списати кошти з банківського рахунку.

Завжди у курсі

Ситуації, коли ви не можете придбати квитки на поїзд, не виключення. Так буває, коли туристи не впевнені у даті подорожі чи поїздки до родичів. Вони прагнуть забронювати якомога більше квитків, причому на різні дати, щоби бути впевненими в тому, що без місця у потязі вони не залишиться. Для інших туристів така ситуація може вийти боком – вони не знають, як планувати подорож. Але з «Приватбанком» процес купівлі квитків та інформування стосовно зняття броні поступає оперативно. Ви можете дізнатися про цю інформацію всього за пару кліків. З «Приватбанком» ваша подорож не опиниться під загрозою.

Обмін і повернення квитків

Це сама несприятлива ситуація. Як правило, вона віднімає чимало нервів та сил. Але так було до того, як ви почали користуватися сервісом «Приватбанку». Тепер обмін та повернення квитків не буде для вас проблемою. Повернути чи обміняти квиток на поїзд ви зможете у віртуальному форматі, не виходячи з дому. До того ж всі фінансові операції також пройдуть у віртуальному форматі.

Чи потрібно родруковувати квиток?

Сьогодні, щоб потрапити на потяг достатньо:

- роздрукувати електроний квиток;

- закачати квиток у pdf-форматі на мобільний телефон чи планшет;

- викупити електроний квиток у залізничний касі за 16-значним номером квитка.

Після цього ви можете бути впевнені, що подорож пройде без проблем.

Чому варто обрати «Приватбанк»?

По-перше, купівля квитків на «Приваті» – це швидка процедура. Вам достатньо всього 2-3 хвилини. По-друге, ви зможете повернути чи обміняти квиток без зайвих проблем. По-третє, оплата квитка можлива за допомогою карти «Приватбанку» чи списання коштів з вашого рахунку. Подорожуйте Україною легко та із задоволенням, а «Приватбанк» допоможе вам в цьому!